طرز تهیه بنیه موز

طرز تهیه بنیه موز

مواد مورد نیاز


  • روغن گیاهی کانولا: ۲ قاشق غذاخوری
  • بکینگ پودر: ۲ قاشق چایخوری
  • آرد مخصوص کیک: ۲ پیمانه
  • دارچین: ۲ قاشق چایخوری
  • شکر قهوه ای: ۱/۴ پیمانه
  • نمک: ۱ قاشق چایخوری
  • تخم مرغ بزرگ: ۱ عدد
  • شکر سفید: ۱ پیمانه
  • شیر کامل: ۱/۲ پیمانه
  • موز له شده: ۱پیمانه

روغن مخصوص سرکردنی به مقدار لازم

در یک کاسه ی بزرگ، آرد، ۱پیمانه شکر، بکینگ پودر، ۱ قاشق چایخوری نمک و یک پیمانه شکر سفید، شکر قهوه ای و ۲ قاشق چایخوری، دارچین را در یک کاسه ی کوچک خوب مخلوط کنید، ۱ قاشق چایخوری دارچین را مخلوط نمایید.

در کاسه ای دیگر، موز، تخم مرغ، شیر و ۲ قاشق روغن کانولا را خوب مخلوط کنید.

تمام مواد را با هم مخلوط کنید، تا خمیر نرمی آماده شود، سرخ کن را روی دمای ۳۷۵ درجه سانتیگراد آماده کنید.

هر بار با یک قاشق غذاخوری مقدای از خمیر را بردارید و هر طرفش به مدت ۱ دقیقه سرخ کنید.

هر بنتی را که از روغن خارج می کنید، در مخلوط شکر و دارچین بغلتانید و پس از خنک شدن میل کنید.

به این آموزش امتیاز دهید

امتیاز کاربران: 5 ( 1 رای)
نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا