طرز تهیه بنیه موز

مواد لازم :

شکر سفید: ۱ پیمانه 

شکر قهوه ای: ۱/۴ پیمانه

دارچین: ۲ قاشق چایخوری 

آرد مخصوص کیک: ۲ پیمانه

بکینگ پودر: ۲ قاشق چایخوری

نمک: ۱ قاشق چایخوری

تخم مرغ بزرگ: ۱ عدد

موز له شده: ۱پیمانه

شیر کامل: ۱/۲ پیمانه

روغن گیاهی کانولا: ۲ قاشق غذاخوری

روغن مخصوص سرکردنی به مقدار لازم

در یک کاسه ی بزرگ، آرد، ۱پیمانه شکر، بکینگ پودر، ۱ قاشق چایخوری نمک ویک پیمانه شکر سفید، شکر قهوه ای و ۲ قاشق چایخوری، دارچین را در یک کاسه ی کوچک خوب مخلوط کنید، ۱ قاشق چایخوری دارچین را مخلوط نمایید.
در کاسه ای دیگر، موز، تخم مرغ، شیر و ۲ قاشق روغن کانولا را خوب مخلوط کنید.
تمام مواد را با هم مخلوط کنید، تا خمیر نرمی آماده شود، سرخ کن را روی دمای ۳۷۵ درجه سانتیگراد آماده کنید.

هر بار با یک قاشق غذاخوری مقدای از خمیر را بردارید و هر طرفش به مدت ۱ دقیقه سرخ کنید.
هر بنتی را که از روغن خارج می کنید، در مخلوط شکر و دارچین بغلتانید و پس از خنک شدن میل کنید.