طرز تهیه خاگینه موز:

مواد لازم:

تخم مرغ ۲عدد

موز ۱ عدد

ماست ۲ قاشق غذاخوری

آرد ۲ قاشق غذاخوری

بکینگ پودر ۱ قاشق مرباخوری

پودر گل محمدی و پودر دارچین هر کدام نصف قاشق چایخوری

گردو و پسته و پودر نارگیل به میزان لازم

شیره

طرز تهیه:

تخم مرغ و ماست و بکینگ پودر رو توی کاسه بریزید

با چنگال هم بزنید تا مایع یکدست بشه، اگه ماست سفت باشه مایع کمی غلیظ میشه.

یک قاشق از آب ماست یا آب خالی می ریزم تا مایع کمی رقیق تر بشه.

آرد رو اضافه کنید و هم بزنید.

موز رو با غذا ساز پوره کنید یا اینکه رنده کنید و به مایه اضافه کنید.

پودر گل محمدی رو هم اضافه کنید.

توی تابه ۱۵ سانت رو روغن بریزید و یک سوم مایه رو بریزید و بگذاریدیک طرفش سرخ بشه، بعد برگردونید و طرف دیگش هم سرخ کنید، با این مقدار سه تا کرپ به اندازه ۱۵ سانت درست می کنیم، می تونید مایع رو یکباره بریزید، شیره رو طبق این دستور درست کنید و کرپ های داغ رو یکی یکی داخل شیره سرد بندازید،تا شیره به خوردش بره، گردوها رو توی زیپ لاک یا کیسه فریزر بریزید و با وردنه له کنید، یکی از کرپ ها رو بگذارید از شیره روش بریزید و بعد روش پودر گل محمدی و گردو بپاشید، لایه دوم رو بگذارید و باز شیره بریزید و روش گردو و پودر گل محمدی و پودر نارگیل و دارچین بپاشید، لایه آخر رو بگذارید و شیره بریزید و روش رو هر طور دوست داشتید تزیین کنید.