کیک سیب و دارچین

مواد لازم برای: ۱۰ نفر

آرذ: ۲ پیمانه

تخم مرغ: ۳ عدد

ماست‏: ۱ پیمانه

سیب: ۳ عدد

کره: ۵۰ گرم

روغن مایع: ۱/۲ پیمانه

وانیل‏: ۱/۲ قاشق چای خوری

بیکینگ پودر: ۱ قاشق غذا خوری

پودر دارچین: ۱ قاشق چای خوری سرپر

شکر: ۱ پیمانه

طرز تهیه:

کیک سیب و دارچین:

 

کره را آب کنید و در ظرفی بریزید و شکر و روغن مایع را بهش اضافه کنید و با همزن خوب بزنید تا رنگش روشن شود،

بعد تخم مرغها را یکی یکی اضافه کنید و بعد از اضافه کردن هر تخم مرغ کمی با همزن هم  بزنید بعد تخم مرغ بعدی را اضافه کنید و بعد از اضافه کردن آخرین تخم مرغ، وانیل و نصف پودر دارچین را هم اضافه کنید و دوباره با همزن  هم بزنید.

 ماست را اضافه کنید و دوباره با همزن بزنید.

آرد و بکینگ پودر را مخلوط کنید و سه بار الک کنید تا سبک شود و کم کم به موادتان اضافه کنید و با همزن دستی مخلوط کنید اگه هنوز گلوله های آرد باز نشدن یک دقیقه با دور کند همزن برقی می توانید هم بزنید تا مواد یکنواخت شوند،

کیک سیب و دارچین:

قالب را چرب کنید و کف آن کاغذ روغنی بیندازید (قالب من قطرش ۲۴ سانت بود) مواد کیک را داخل قالب بریزید،

سیبها را از قبل بشورید و اگر خواستید پوست بگیرید و بعد اسلایس کنید اسلایسها نباید خیلی کلفت یا خیلی نازک باشند.

کیک سیب و دارچین:

مواد کیک را داخل قالب بریزید چون مواد این کیک کمی سفت هست با لیسک مواد را خوب پهن کنید و اسلایسهای سیب را روی کیک بچینید از قسمت بیرونی قالب شروع کنید و اسلایسها را بچینید طوری که هر اسلایس از نیمه اسلایس قبلی شروع شود و اسلایسها بهم تکیه دهند، اسلایسهای مرکزی بهتره کمی نازکتر باشند تا بشه بهشون شکل داد و به شکل گل در آورد.

بعد از اینکه تمام اسلایسها را چیدید بقیه پودر دارچین و یک قاشق چایخوری پودرقند را روی سیب ها الک کنید و قالب را داخل فری که از یه ربع قبل با دمای ۱۸۰ درجه گرم شده قرار دهید.