طرز تهیه کیک اسفنجی آمریکایی

طرز تهیه کیک اسفنجی آمریکایی

مواد مورد نیاز


  • اسانس وانیل خالص: ۱ قاشق چای خوری
  • تخم مرغ بزرگ، زرده و سفیده جدا: ۶ تا
  • آرد کیک الک شده: ۱ پیمانه (۱۰۰ گرم)
  • پوست رنده شده لیمو یا پرتقال: مقداری
  • کرم تارتار: ۳/۴ قاشق چای خوری
  • بیکینگ پودر: ۱/۴ قاشق چای خوری
  • شکر سفید: ۱ پیمانه (۲۰۰ گرم)
  • نمک: ۱/۴ قاشق چای خوری
  • آب: ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه کیک اسفنجی آمریکایی

ابتدا پوست یک عدد پرتقال را رنده کرده و آب آن را بگیرید و کنار بگذارید، آرد را هم الک کرده و با نمک و بکینگ پودر مخلوط کنید و آن را هم کنار بگذارید.

حالا ۶ عدد تخم مرغ را بشکنید و زرده و سفیده آن را جدا کرده و هر کدام را در کاسه های مجزا بریزید، نصف بیشتر شکر را به زرده ها افزوده و با همزن برقی خوب مخلوط کنید تا با هم ترکیب شده و حالت کرم پیدا کرده و رنگ آن روشن شود.

سپس رنده پوست پرتقال، آب پرتقال و وانیل را اضافه کرده و مجدد هم بزنید تا یکدست شود.

در این مرحله مخلوط آرد را در چند مرحله به مواد افزوده و هربار خوب هم بزنید تا زمانی که همه آرد ها با مواد ترکیب شود
حالا این مخلوط را کنار بگذارید و به سراغ سفیده ها بروید، کرم تارتار را به سفیده ها افزوده و با همزن برقی تمیز و خشک آن را بزنید تا جایی که سفیده فرم گرفته و سفت شود.

در این مرحله باقی مانده شکر را افزوده و مجدد هم بزنید تا جایی که وقتی همزن را از داخل سفیده درآورید مواد به شکل یک قله نوک تیز باقی بماند.

حالا سفیده را کم کم به مخلوط زرده اضافه کرده و با لیسک به شکل دورانی هم بزنید تا خمیر یکدست شود.

خمیر را داخل قالب بریزید و برای نیم ساعت تا ۳۵ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه بپزید، بعد از اینکه کیک پخت و روی آن طلایی شد از فر خارج کرده و اجازه دهید تا کاملا خنک شود.

سپس کیک را از قالب خارج کرده و کمی پودر قند بپاشید و سرو نمایید.

نکات تکمیلی در مورد کیک اسفنجی

کیک اسفنجی جزو کیک و شیرینی – مافین و کاپ می باشد.
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۲۵دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۳۵دقیقه می باشد.
کیک اسفنجی را می توانید در وعده صبحانه – میان وعده – دسر – سرو کنید.

به این آموزش امتیاز دهید

امتیاز کاربران: 4.83 ( 2 رای)
[digikala51611736565]
نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا