طرز تهیه کیک بادامی

دستور پخت کیک بادامی

 این کیک بافتی نرم داره و خیلی خوشمزه هست. حتما یک بار هم شده اون رو امتحان کنید.

مواد لازم برای تهیه کیک بادامی :

آرد: دو لیوان ونیم

شیر: ۱ لیوان

شکر: ۱ لیوان

روغن مایع: ۱ لیوان

وانیل نصف قاشق چایخوری

نصف لیوان بادام پودر شده

تخم مرغ: ۴ عدد درشت

طرز تهیه کیک بادامی

طرز تهیه:

برای تهیه کیک بادامی ابتدا سفیده و زرده تخم مرغ را از هم جدا کنید.

آرد و بکینگ پودر را سه بار الک کنید تا کیک شما ترد شود.

فر را روشن کنید.

سفیده را با همزن به خوبی بزنید تا ابری شده و از همزن نریزد.

سپس زرده تخم مرغ ، وانیل و شکر را با همزن مخلوط کنید تا کشدار و کرمی رنگ شود.

سپس در حال هم زدن اول روغن بریزید و بعد شیر. آرد را با مواد مخلوط کنید. زیاد هم نزنید.

درآخر سفیده ابری به صورت دورانی با مواد مخلوط شود.

مواد کیک را در قالب بریزید.

قالب را در فر گرم شده با دمای ۱۸۰ گازی و ۱۶۰ برقی به مدت ۴۵ تا یک ساعت بگذارید بپزد.

با خلال چک کنید که پخته یا نه ؟ با فرو کردن خلال نباید مواد به آن بچسبد.

کیک را در صورت تمایل با گاناش یا پودر قند تزیین کنید.