طرز تهیه همبرگر مخصوص

طرز تهیه همبرگر مخصوص

مواد مورد نیاز


  • پودر موسیر: یک قاشق مربا خوری
  • گوشت: (چرخکرده) ۴۰۰ گرم
  • پودر سیر: قاشق مربا خوری
  • دنبه: (چرخکرده) ۱۰۰ گرم
  • آرد سوخاری: به مقدار لازم
  • تخم مرغ: یک عدد
  • پیاز: یک عدد
  • سیر: ۲ حبه
  • نمک و فلفل: به مقدار لازم

طرز تهیه

۱- ابتدا گوشت چرخکرده و دنبه چرخکرده را با هم مخلوط کرده و خیلی خوب ورز دهید تا کاملا یکنواخت شوند.

۲- سیر و پیاز را رنده کرده و با هم مخلوط کنید و به آنها مقداری نمک اضافه کرده و آب اضافی آنها را بگیرید و به همراه تخم مرغ، پودر سیر، پودر موسیر و فلفل به گوشت اضافه کرده و خیلی خوب ورز دهید.

۳- بعد از ورز دادن گوشت شروع به اضافه کردن آرد سوخاری کنید، آرد را کم کم به گوشت اضافه کرده و هربار آن را به خوبی ورز دهید.

۴- برای بدست آوردن مقدار دقیق آرد سوخاری باید پس از پاشیدن مقداری آرد گوشت را چند دقیقه ورز دهید، اگر پس از این مدت مشاهده کردید که گوشت بافت نرم و آبدار و در عین حال خوبی دارد پس آرد شما کافی بوده است، اگر گوشت کمی شل و بد فرم بود می توانید مقداری دیگر آرد سوخاری به آن اضافه کنید.

۵- اضافه کردن آرد را تا زمانی که بتوانید به گوشت شکل دهید ادامه دهید، اما مراقب باشید که زیاد آرد نریزید تا گوشت پس از پخت خشک نشود.

۶- گوشت آماده شده را به قسمت های دلخواه تقسیم کنید و هر قسمت را به شکل یک دایره در آورید، دایره های آماده همبرگر را روی کاغذ روغنی یا کیسه فریزر قرار داده و برای یک ساعت درون یخچال قرار دهید، سپس آنها را روی ذغال کباب کرده یا درون تابه سرخ کنید.

نکات:

۱) در صورت تمایل به جای دنبه از کره استفاده کنید.

۲) می توانید از مقداری سبزی معطر هم داخل همبرگز استفاده کنید.

۳) می توانید همبرگرها را به صورتی که گفته شد درون فریز منجمد نموده و در موقع لزوم از آنها استفاده کنید.

به این آموزش امتیاز دهید

امتیاز کاربران: 4.85 ( 2 رای)
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا