طرز تهیه همبرگر خانگی

طرز تهیه همبرگر خانگی

مواد مورد نیاز


  • جعفری تازه ساطوری شده (اختیاری) ۱ قاشق غذاخوری
  • خردل (اختیاری) ۱ قاشق غذاخوری
  • سس کچاپ (اختیاری) به میزان لازم
  • گوشت چرخ کرده ۴۵۳ گرم
  • نمک و فلفل به میزان لازم
  • زرده تخم مرغ ۱ عدد
  • پیاز کوچک ۱ عدد
  • نان همبرگر ۶ عدد
  • پنیر پیتزا ۶ ورق
  • سیر ۱ حبه

 

دستور تهیه:

طرز تهیه: گوشت را داخل کاسه ای بریزید و تخم مرغ، سیر رنده شده، پیاز رنده شده و آب گرفته را به گوشت اضافه و مخلوط کنید و کمی ورز دهید، سپس نمک و فلفل بزنید و مقداری آرد اضافه کنیدو چند دقیقه دیگر ورز دهید تا مایه چیز برگر منسجم و یکدست شود (تا حدی که بتوانید به چیز برگر شکل دهید کمی آرد اضافه کنید چون آرد زیاد چیز برگر را خشک می کند).

چیزبرگرها را با قالب یا با دست به شکل دایره ای شکل دهید، چیز برگرها را داخل ظرف بگذارید و روی آن را با نایلون فریزر بپوشانید و به مدت 1 – 2 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا طعم مواد جذب هم شود.

برگر

پس از مدت زمان لازم چیز برگر را روی آتش ذغال یا ماهیتابه ای که چرب کرده اید قرار دهیدتا برشته شود، سپس برگردانید تا طرف دیگر نیز برشته شود، در پایان پخت یک ورقه پنیر روی چیز برگر قرار دهید تا با حرارت آب شود.

داخل نان همبرگر را با کاهو، گوجه فرنگی و خیارشور پر کنید و چیز برگر را پس از آماده شدن روی آنها قرار دهید و سس دلخواه بزنید و سرو کنید (در صورت تمایل از پنیرهای دیگری نیز می توانید استفاده کنید، همچنین می توانید مقداری پنیر رنده شده داخل مایه چیزبرگر بریزید).

به این آموزش امتیاز دهید

امتیاز کاربران: 4.7 ( 3 رای)
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا