طرز تهیه سالاد تبوله

طرز تهیه سالاد تبوله

مواد مورد نیاز


  • مخلوط ماش، عدس و دال عدس پخته شده: ۲۵۰ گرم
  • نخود نیمه پخته و آبکشی شده: ۸۰۰ گرم
  • زردک یا هویج ریز ریز شده: ۲۵۰ گرم
  • برگ نعنای تازه ی خرد شده: ۲۰۰ گرم
  • برگ جعفری خیلی ریز شده: ۲۵۰ گرم
  • نخود فرنگی پخته شده: ۲۵۰ گرم
  • روغن زیتون: ۶ قاشق غذاخوری
  • گرام ماسالا: ۱ قاشق غذاخوری
  • خیار خرده شده: ۱ عدد
  • دانه ی انار: ۱ پیمانه
  • لیمو: ۲ عدد

تبوله، نوعی سالاد عربی است که معمولاً از جعفری ریز ریز شده، گوجه، پیاز، نعنا، سیر و بلغور (خیس خورده) تهیه می شود. طرز تهیه سالاد تبوله بسیار ساده است و در عین حال بسیار خوشمزه می باشد.

می توان گفت سالاد تبوله، شکل عربی سالاد شیرازی خودمان با یک سری تغییرات است. سس یا مایه ی این سالاد متشکل از روغن (زیتون یا کنجد)، مایع ترش (سرکه، آبلیمو یا آبغوره) و نمک است. برخی آشپزها به جای بلغو از آرد استفاده می کنند.

طرز تهیه:

فر را روی ۱۸۰ درجه ی سانتیگراد تنظیم کرده و چهار قاشق روغن زیتون را به همراه ادویه ی گرام ماسالاد و نخود ها داخل ظرفی ریخته و هم بزنید. ۱۵ دقیقه این مواد را داخل فر بگذارید.

پوست لیموها را رنده کرده روی مواد بپاشید و ۱۰ دقیقه ی دیگر داخل فر قرار دهید. ظرف را خارج کرده، اجازه دهید سرد شود.

نخودها را به همراه بقیه ی مواد در یک کاسه ی مناسب ریخته و خوب هم بزنید تا به صورت یکدست مخلوط شوند.

سالاد تبوله ی شما آماده است. آن را به شکل دلخواهتان میل کنید.

به این آموزش امتیاز دهید

امتیاز کاربران: 5 ( 2 رای)
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا