طرز تهیه سالاد تبوله

مواد لازم

۶ قاشق غذاخوری روغن زیتون

۱ قاشق غذاخوری گرم ماسالا

۸۰۰ گرم نخود نیمه پخته و آبکشی شده

۲۵۰ گرم مخلوط ماش، عدس و دال عدس پخته شده

۲۵۰ گرم نخود فرنگی پخته شده

۲ عدد لیمو

۲۵۰ گرم برگ جعفری خیلی ریز شده

۲۰۰ گرم برگ نعنای تازه ی خرد شده

۲۵۰ گرم زردک یا هویج ریز ریز شده

۱ عدد خیار خرده شده

۱ پیمانه دانه ی انار

تبوله، نوعی سالاد عربی است که معمولاً از جعفری ریز ریز شده، گوجه، پیاز، نعنا، سیر و بلغور (خیس خورده) تهیه می شود. طرز تهیه سالاد تبوله بسیار ساده است و در عین حال بسیار خوشمزه می باشد. می توان گفت سالاد تبوله، شکل عربی سالاد شیرازی خودمان با یک سری تغییرات است. سس یا مایه ی این سالاد متشکل از روغن (زیتون یا کنجد)، مایع ترش (سرکه، آبلیمو یا آبغوره) و نمک است. برخی آشپزها به جای بلغو از آرد استفاده می کنند.

طرز تهیه:

فر را روی ۱۸۰ درجه ی سانتیگراد تنظیم کرده و چهار قاشق روغن زیتون را به همراه ادویه ی گرم ماسالا د و نخود ها داخل ظرفی ریخته و هم بزنید. ۱۵ دقیقه این مواد را داخل فر بگذارید.

پوست لیموها را رنده کرده روی مواد بپاشید و ۱۰ دقیقه ی دیگر داخل فر قرار دهید. ظرف را خارج کرده، اجازه دهید سرد شود.

نخودها را به همراه بقیه ی مواد در یک کاسه ی مناسب ریخته و خوب هم بزنید تا به صورت یکدست مخلوط شوند.

سالاد تبوله ی شما آماده است. آن را به شکل دلخواهتان میل کنید.