طرز تهیه سالاد تبوله

طرز تهیه سالاد تبوله
مواد مورد نیاز
تبوله، نوعی سالاد عربی است که معمولاً از جعفری ریز ریز شده، گوجه، پیاز، نعنا، سیر و بلغور (خیس خورده) تهیه می شود. طرز تهیه سالاد تبوله بسیار ساده است و در عین حال بسیار خوشمزه می باشد.
می توان گفت سالاد تبوله، شکل عربی سالاد شیرازی خودمان با یک سری تغییرات است. سس یا مایه ی این سالاد متشکل از روغن (زیتون یا کنجد)، مایع ترش (سرکه، آبلیمو یا آبغوره) و نمک است. برخی آشپزها به جای بلغو از آرد استفاده می کنند.
طرز تهیه:
فر را روی ۱۸۰ درجه ی سانتیگراد تنظیم کرده و چهار قاشق روغن زیتون را به همراه ادویه ی گرام ماسالاد و نخود ها داخل ظرفی ریخته و هم بزنید. ۱۵ دقیقه این مواد را داخل فر بگذارید.
پوست لیموها را رنده کرده روی مواد بپاشید و ۱۰ دقیقه ی دیگر داخل فر قرار دهید. ظرف را خارج کرده، اجازه دهید سرد شود.
نخودها را به همراه بقیه ی مواد در یک کاسه ی مناسب ریخته و خوب هم بزنید تا به صورت یکدست مخلوط شوند.
سالاد تبوله ی شما آماده است. آن را به شکل دلخواهتان میل کنید.