طرز تهیه ی خوراک مرغ اسپانیایی
مواد لازم:
ران مرغ (فقط قسمت پایین ران): ۸ تکه
نمک:  ۴/ ۱قاشق چایی خوری
فلفل سیاه: ۴ / ۱قاشق چایی خوری
سیر ریز خرد شده یا پوره سیر آماده: ۲ حبه یا ۱ قاشق چایی خوری
روغن: ۲ قاشق چایی خوری
سس باربکیو: ۴/۳ پیمانه
سس گوجه فرنگی:۴/۱ پیمانه
آب پرتقال: ۱/۴ پیمانه
شکر: ۲ قا شق سوپ خوری
شربت قند نسبتا غلیظ: ۲ قاشق سوپ خوری
سس فلفل تند: (در صورت تمایل) کمی

طرز تهیه

۱) پوست مرغ را گرفته و در سینی فر که با اندکی روغن چرب شده است بچینید، نمک و فلفل را روی آن پاشیده وبه مدت ۲۵ دقیقه در فر ۳۷۵با دمای درجه فارنهایت یا ۱۹۰ درجه سانتیگراد بپزید.
۲) در این فاصله سس را تهیه کنید، در یک ماهیتابه متوسط، سیر را به مدت ۳۰ ثانیه در روغن زیتون داغ و روی حرارت متوسط بپزید، سس باربکیو، سس گوجه فرنگی، آب پرتقال، شکر و شربت -و در صورت تمایل سس فلفل تند- را اضافه کرده بهم بزنید تا تمام مواد داغ شده، چند جوش بزند.
۳) به کمک قلم موی آشپزی یا قاشق، سس را با احتیاط روی مرغها بمالید، سپس آنها را برگردانده و پشت مرغها را هم سس بزنید، مرغهای سس زده شده را به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه دیگر یا زمانی که کاملا پخته شوند در فر ۱۸۰ درجه فارنهایت یا ۸۲ درجه سانتیگراد بپزید، باقیمانده سس را مجددا گرم کنید و هنگام سرو روی مرغها بدهید.
۴) این رانهای تنوری را می توانید با غذاهایی چون برنج ساده، پوره سیب زمینی و یا انواع سبزیجات پخته سرو کنید.