طرز تهیه مرصع پلو با مرغ

موادلازم : برای 6 الی 8 نفر

برنج: 1 کیلوگرم

مرغ متوسط: 1 عدد

کشمش پلویی: 100 گرم

زرشک: 100 گرم

شکر: 2 قاشق غذاحوری

خلال بادام: 100 گرم

خلال پسته: 100 گرم

زعفران: 2 قاشق غذاخوری

گلاب: 2 استکان

خلال پرتقال: 50 گرم

طرز تهیه:

برنج را خیس کنید  گوشت راقیمه کنید و بپزید. اگر گوشت چرخ کرده است، به صورت کوفته ریزه در آورید و سرخ کنید، هویج ها را پوست بکنید و به صورت خلال های باریک خرد کنید و بگذارید بپزد.

وقتی هویج پخته شد، آن را به مایه گوشت اضافه کنید و روی حرارت ملایم بگذارید سرخ شود شکر و دارچین و زعفران را به مایه بیفزایید، تلخی خلال پرتقال را پس از چند بار جوشاندن و عوض کردن آب آن بگیرید و با خلال بادام و خلال پسته در مایه قبلی بریزید، برنج را بپزید و آبکش کنید و لایه لایه از برنج و این مخلوط بریزید و روی حرارت ملایم دم کنید.