طرز تهیه مرصع پلو با مرغ

موادلازم : برای ۶ الی ۸ نفر

برنج: ۱ کیلوگرم

مرغ متوسط: ۱ عدد

کشمش پلویی: ۱۰۰ گرم

زرشک: ۱۰۰ گرم

شکر: ۲ قاشق غذاحوری

خلال بادام: ۱۰۰ گرم

خلال پسته: ۱۰۰ گرم

زعفران: ۲ قاشق غذاخوری

گلاب: ۲ استکان

خلال پرتقال: ۵۰ گرم

طرز تهیه:

برنج را خیس کنید  گوشت راقیمه کنید و بپزید. اگر گوشت چرخ کرده است، به صورت کوفته ریزه در آورید و سرخ کنید، هویج ها را پوست بکنید و به صورت خلال های باریک خرد کنید و بگذارید بپزد.

وقتی هویج پخته شد، آن را به مایه گوشت اضافه کنید و روی حرارت ملایم بگذارید سرخ شود شکر و دارچین و زعفران را به مایه بیفزایید، تلخی خلال پرتقال را پس از چند بار جوشاندن و عوض کردن آب آن بگیرید و با خلال بادام و خلال پسته در مایه قبلی بریزید، برنج را بپزید و آبکش کنید و لایه لایه از برنج و این مخلوط بریزید و روی حرارت ملایم دم کنید.