طرز تهیه کیک پسته ای:

کیک پسته ای یک کیک مقوی و خوشمزه سبز رنگه که اگه یک بار امتحانش کنید، طعم خوبش تو خاطرتون می مونه با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه کیک پسته ای

آرد: ۲ پیمانه

تخم مرغ: ۶ عدد

شکر: ۱ پیمانه

کره: ۱۲۵ گرم

پودر پسته: ۱پیمانه

شیر: ۱ چهارم پیمانه

بکینگ پودر: ۲ قاشق چایخوری

وانیل: ۱/۴ قاشق چایخوری

طرز تهیه کیک پسته ای:

زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا می کنیم، زرده را با شکر و وانیل با همزن می زنیم تا کرم رنگ بشه، بعد کره ذوب شده را اضافه می کنیم و یه دور با همزن می زنیم تا مخلوط بشه، بعد نیمی از پودر پسته را اضافه می کنیم و در حد مخلوط شدن هم می زنیم.

سفیده را در ظرف جداگانه می زنیم تا پف کنه و حجمش دو برابر بشه، به مخلوط زرده اضافه می کنیم و با لیسک هم می زنیم، بعد مابقی پودر پسته را به آرد اضافه کرده و مخلوط می کنیم، سپس شیر و مخلوط آرد را طی ۲ تا ۳ مرحله به مواد اضافه و مخلوط می کنیم.

مایه کیک پسته ای را در قالب چرب و آردپاشی شده می ریزیم و داخل فر با دمای ۱۸۰درجه در طبقه وسط به مدت تقریبی ۳۵ تا ۴۵ دقیقه قرار می دهیم.

کیک پسته ای را قالب خارج کرده و با پودر قند یا پسته تزیین می کنیم.