مواد لازم خوراک گولاش Goulash ( مجارستان )

گوشت گوسفند: نیم کیلو بدون استخوان و چربی
پیاز: دو عدد
سیر: دو حبه
برگ بو: یک برگ
نمک، فلفل: به میزان لازم
فلفل دلمه سبز: یک عدد
گوجه فرنگی: ۲۵۰گرم
سیب زمینی: ۲عدد
رب گوجه فرنگی: ۲ق غ
چاشنی ؛ سرکه یک ق غ
پاپریکا یا فلفل فرمز غیر تند : یک ق غ
روغن مایع : به مقدار لازم
خامه ساده: چند ق غ در صورت تمایل

طرز تهیه خوراک گولاش Goulash ( مجارستان )

 

ابتدا گوشت را خرد کرده و استخوان و چربی آن را جدا کنید، سپس پیاز و سیر را خرد نمایید.

تابه ای را روی حرارت قرار داده و پیاز را با کمی روغن تفت دهید تا سبک شود، سپس سیر را افزوده و گوشت را هم بریزید و تفت دهید.

در ادامه نمک و فلفل را اندازه کرده و برگ بو را اضافه نمایید، مقداری آب بریزید و اجازه دهید گوشت برای یک ساعت بپزد.

در این میان سیب زمینی را پوست گرفته و خرد کنید، سپس با مقداری روغن تفت دهید تا کمی نرم شود.

در ادامه فلفل دلمه ای را خرد کرده و با سیب زمینی سرخ کنید.

گوجه ها را هم خرد کرده و داخل تابه بریزید و تفت دهید.

سرکه، پاپریکا و رب را افزوده و بعد از چند تفت از روی حرارت بردارید.

در میانه پخت گوشت، مخلوط سیب زمینی را افزوده و اجازه دهید همه مواد با هم بپزد.

زمانی که خوراک پخت و جا افتاد از روی شعله بردارید و برگ بو را از داخل آن خارج نمایید.

خوراک گولاش را در ظرف سرو بکشید و در صورت تمایل چند قاشق خامه روی آن بریزید و میل کنید.

خوراک گولاش
نکات تکمیلی در مورد خوراک گولاشو:

زمان پخت و انتظار آن در حدود ۱ ساعت و ۳۰دقیقه می باشد.
خوراک گولاش را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید.
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب می باشد.