بستنی فرانسوی یا کاستارد وانیلیِ یخی

بستنی فرانسوی یا کاستارد وانیلیِ یخی
مواد مورد نیاز برای 4 نفر
طرز تهیه بستنی:
۳ ساعت و چهل دقیقه زمان لازم دارید:
شکر و زرده های تخم مرغ را آنقدر به هم بزنید تا حالتی کرمی پیدا کنند.
شیر و خامه را روی حرارت متوسط قرار دهید و گهگاهی هم بزنید، این مخلوط را تا جایی روی حرارت بگذارید که جوش کمی بخورد، یعنی در حد چند حباب کوچک! و از روی حرارت بردارید.
مخلوط شیر و خامه ی داغ را کم کم، مثلاً در سه مرحله به زرده و شکر اضافه کنید و هر مرحله هم بزنید (این کار باعث جلوگیری از پخته شدن و بد طعم شدن زرده ها می شود).
عصاره ی وانیل را هم اضافه نموده و خوب هم بزنید و اجازه دهید کاملا خنک شوند، (می توانید ظرف حاوی مخلوط را داخل کاسه ی آب و یخ قرار دهید).
وقتی محلول سرد شد، آن را داخل یک پارچ ریخته، رویش را پوشانده و در یخچال قرار دهید تا سردِ سرد شود.
مخلوط را داخل دستگاه بستنی ساز بریزید و طبق دستور کارخانه ی سازنده دستگاه را راه اندازی کنید، وقتی کاستارد به قوام و غلظت مناسب رسید، یعنی باید دستگاه را خاموش کنید.
کاستارد را فوراً به یک ظرف پلاستیکی منتقل نموده و روی کاستارد یک لایه پلاستیک قرار دهید، سپس در ظرف را ببندید و برای حداقل ۳ ساعت داخل فریزر قرار داده و سپس سرو کنید.