دلمه کباب (غذای هلندی)

دلمه کباب (غذای هلندی)

مواد مورد نیاز


  • پیاز سرخ شده: دو قاشق غذاخوری
  • خرده‌های نان ساندویچ: ۸۰ گرم
  • کلم‌برگ سفید و قرمز: دو عدد
  • گوشت چرخ‌کرده: ۴۰۰ گرم
  • نمک و فلفل: به میزان لازم
  • آب گوشت دو لیوان
  • کره: ۵۰ گرم

طرز تهیه دلمه کباب هلندی:

کلم‌برگ‌ها را به مدت۱۰ دقیقه در آب‌جوش و نمک قرار دهید تا نرم شود،سپس برگ‌ها را به آرامی و با دقت جدا کرده و در آبکش بگذارید تا آب آن کشیده شود، گوشت چرخ‌کرده را با پیازداغ تفت دهید و به آن نمک و فلفل بیفزایید، در نهایت خرده‌های وسط نان ساندویچی را به گوشت‌ چرخ‌کرده اضافه کرده و هم بزنید و به آن نمک و فلفل بزنید، درون هر برگی یک تا دو قاشق گوشت چرخ‌کرده ریخته و به آرامی بپیچید و در یک سبد فلزی قرار دهید، سبدرا درون قابلمه‌ای بگذارید و مقدار آب‌گوشت و کره در قابلمه بریزید و بگذاریدبه جوش آید، سپس حرارت را کم کنید و در قابلمه را محکم روی دلمه‌ها قرار دهید تا باز نشوند دلمه‌ها بعد از نیم‌ساعت کاملا پخته می‌شوند.

به این آموزش امتیاز دهید

امتیاز کاربران: 4.8 ( 2 رای)
[digikala91613060240]
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا