طرز تهیه شنیتسل ماهی

مواد لازم برای شنیتسل ماهی نان ذرت تورتیلاماهی 8قطعه

فلفل پاپریکا: 1 و 1/2 قاشق چایخوری

 زیره سبز: 2 قاشق چایخوری

پودر فلفل قرمز: 1/2 قاشق چایخوری

نمک: 1 تا 1/2 قاشق چایخوری

پودر پیاز: 3/4 قاشق چایخوری

پودر سیر: 1/2 قاشق چایخوری

 تخم مرغ بزرگ: 2 عدد

 آرد گندم: 1/2 پیمانه

 فیله ماهی تیلاپیا: 650 گرم

 روغن مایع برای سرخ کردن

ماهی خرد شده را با نمک ، فلفل و زردچوبه آغشته کنید.تخم مرغ را هم با چنگال هم بزنید تا سفیده و زرده آن با هم یکدست شوند.

سپس ماهی را ابتدا  در آرد بغلطانید و بعد در تخم مرغ زده شده بخوابانید و در آخر در آرد سوخاری قرار دهید.

و بعد از این مراحل آن را در روغن با حرارت کم سرخ کنید تا طلایی شود.بعد آن را روی دستمال روغن گیر قرار دهید تا روغن اضافه آن گرفته شود.

مرحله اول:ماهی ها را تمیز کرده و برش بزنید. مواد اولیه را آماده کنید که در حین کار سرعت عمل بیشتری داشته باشید.

مرحله دوم:

نان تورتیلا را به همراه پاپریکا، پودر پیاز، پودر فلفل، زیره، پودر سیر و نمک در غذاساز بریزید.

مرحله سوم:

 نان تورتیلا با ادویه خرد کنیدخردکردن  نان را تا حدی ادامه دهید که پودر یک دستی حاصل شود و تمام ادویه به طور یکنواخت پخش شده باشد.

مرحله چهارم:

سه کاسه بردارید. آرد و پودر نان تورتیلا را در دو تای آن ها بریزید، در کاسه ی سوم تخم مرغ را بشکنید و با چنگال به خوبی بزنید تا کاملا یک دست شود.

مرحله پنجم:

در یک سینی، آلومینیوم فویل بکشید تا ماهی ها را پس از آماده سازی در آن بچینید، روی فیله های ماهی یک چهارم قاشق چایخوری نمک بپاشید، سپس یک فیله ی ماهی بردارید و آن را در آرد بغلتانید، سپس آن را بتکانید تا آرد اضافی آن بریزد، اما مطمئن شوید که آرد تمام سطح آن را پوشانده باشد.

مرحله ششم:

حالا ماهی را در تخم مرغ بغلتانید تا کاملا به آن آغشته شود.

مرحله هفتم:

سپس ماهی را در کاسه ی پودر نان تورتیلا بزنید.

مرحله هشتم:

این کار را برای تمام فیله های ماهی تکرار کنید و آن ها را در سینی بچینید،روی سینی ماهی را بپوشانید و آن را در یخچال بگذارید تا نزدیک زمان سرو آن ها را سرخ کنید، ماهی حتی اگر منجمد هم باشد، سریع آماده می شود. پس بهتر است زمان طبخ شنیتسل ماهی را با زمان سرو تنظیم کنید  

مرحله نهم:

وقتی برای پخت شنیسل ماهی آماده هستید، در یک ماهیتابه ی نچسب مقدار زیادی روغن بریزید و روی حرارت متوسط بگذارید، وقتی روغن داغ شد، یک طرف فیله را به مدت 3 تا 4 دقیقه سرخ کنید تا قهوه ای مایل به طلایی رنگ شود، سپس فیله را بچرخانید تا سمت دیگر آن به مدت 2 دقیقه سرخ شود، این کار را برای تمام فیله ها تکرار کن

نکات کلیدی:

 تهیه شنیسل ماهی تیلاپیا نان تورتیلا با چیپس تورتیلا یا پودر سوخاری قابل جایگزینی است، همچنین می توانید خمیر داخل نان های فانتزی را خشک و پودر کنید و به جای پودر سوخاری از آن استفاده کنید، فیله های ماهی بهتر است از 200 گرم کمتر باشند.