سالاد ذرت و باقلا

روش تهیه سالاد فصل ذرت و باقلا

برای طرز تهیه سالاد فصل ذرت ابتدا پیاز،فلفل دلمه ای و ژامبون مرغ را جداگانه ریز خرد می کنیم. سپس کره را در ظرفی حرارت می دهیم.

مواد لازم برای سالاد فصل ذرت و باقلا:

کره: ۵۰ گرم

پیاز متوسط: ۱ عدد

ژامبون مرغ:  ۲ ورق

کنسرو ذرت:  ۴۰۰ گرم

فلفل دلمه ای قرمز: ۲ عدد

باقلا: ۵۰۰ گرم

خامه: ۶۰ گرم

نمک: ¼ قاشق چایخوری

طرز تهیه سالاد فصل ذرت و باقلا

ابتدا پیاز، فلفل دلمه ای و ژامبون مرغ را جداگانه ریز خرد می کنیم. سپس کره را در ظرفی حرارت می دهیم تا آب شود و پیاز، ژامبون، فلفل دلمه ای و ذرت را به کره اضافه می کنیم و روی حرارت ملایم پنج دقیقه به هم می زنیم تا مزه ی کره را پیدا کند و خوش عطر شود.

باقلا را از غلاف خارج می کنیم و به مدت ۱۰ دقیقه با آب و کمی نمک می پزیم و آبکش می کنیم. سپس باقلاها را به مواد اضافه می کنیم و هم چنان که روی حرارت قرار دارد خامه و نمک را افزوده و مخلوط می کنیم و پس از ۵ دقیقه از روی حرارت برمی داریم. سالاد ما آماده است.