ساندویچ مرغ کاری

مواد لازم: برای ساندویچ مرغ کاری

سینه مرغ: 450 گرم، پودر کاری، پودر سیر و پودر پیاز به مقدار کافی، ماست یونانی: 3/4 پیمانه، روغن زیتون: یا آب 2 قاشق غذاخوری، روغن زیتون: برای سرخ کردن 2 قاشق، کشمش طلایی یک مشت، مغز پسته خرد شده یک مشت جعفری یا گشنیز خرد شده یک مشت نمک و فلفل به مقدار لازم.

مرحله اول:

سینه مرغ را از قطر ببرید تا به صورت دو لایه نازک در بیاید پودر کاری، پودر پیاز و پودر سیر را با هم مخلوط کنید، و به طور  یکنواخت دو طرف مرغ ها بمالید، نمک و فلفل هم بپاشید، در یک تابه نچسب روی شعله متوسط سینه مرغ را تفت بدهید تا دو طرفش طلایی رنگ شود.

مرحله دوم:

وقتی مرغ کامل پخت، آن را ریش ریش کنید و در یخچال بگذارید تا خنک شود، بعد ازخنک شدن، آن را درکاسه ای بریزیدو بقیه مواد سالاد را به آن اضافه کنید.

مرحله سوم:

سالاد را بچشید و اگر لازم است مقدار بیشتری نمک، فلفل، پودر کاری، پودر سیر یا پودر پیاز به آن اضافه کنید.

سالاد مرغ کاری را همراه با کاهو، جوانه گندم (یا هر جوانه دیگری) یا لای نان به شکل ساندویچ سرو کنید.

نکته:اگر کشمش با ذائقه شما تناسب ندارد آن را حذف کنید. به جای پسته میتوانید از گردو هم استفاده کنید.در مورد مواد لازم مقدارها خیلی دقیق نیستند چون مقدار بیشتر مواد بستگی به ذائقه شما دارد.

برای 4 نفر حدود 400-500 گرم مرغ کافی هست،میتوانید با سالاد مرغ کاری ساندویچ درست کنید و آن را به عنوان شام یا ناهار سرو کنید.