پلو مرغ و قارچ

مواد لازم برای پلو مرغ و قارچ

ران مرغ تکه تکه شده: 900 گرم

روغن .زیتون: 2 قاشق غذاخوری

پیاز بزرگ: 1 عدد

آویشن به مقدار کافی

نمک به مقدار کافی

فلفل به مقدار کافی

برنج دانه بلند: 2 پیمانه

قارچ خرد شده: 200 گرم

عصاره مرغ:4 پیمانه

 کره: 3 قاشق غذاخوری

 نخود فرنگی : 1 پیمانه

 سیر: 2 حبه کوچک

جعفری خرد شده: 3 قاشق غذاخوری

نخود فرنگی :

از سبزیجاتی ست که از زمان های قدیم برای پخت و پز به کار می رفته است.این گیاه معمولا در فصل بهار به ثمر می رسد و در این فصل زیاد دیده می شود.نخود فرنگی در مقایسه با بسیاری از مواد غذایی دیگر حاوی پروتئین بیشتر و کالری و چربی کمتری است. در واقع در هر فنجان نخود فرنگی ۱۳۴ کالری وجود دارد و سرشار از فیبر است.  سیری طولانی مدتی ایجاد می کند.نخود فرنگی سرشار از فیبرهای غیر حلالی است که از یبوست پیشگیری می کنند.نخود فرنگی میزان کلسترول خون را کاهش می دهد.نخود فرنگی منبع خوب پکتین و فیبرهای غذایی دیگری است که میزان کلسترول خون را کاهش می دهد. اگر از کلسترول بالا رنج می برید حتماً نخود فرنگی را در برنامه ی غذایی خود بگنجانید.یک فنجان نخود فرنگی حاوی نصف ویتامین K مورد نیاز روزانه ی ما است.

پلو مرغ و قارچ

پلو مرغ و قارچ غذایی سالم و مقوی است که رنگ و آب زیبایی هم دارد. پلو مرغ و قارچ را می توانید با نخود فرنگی و قارچ سرخ شده تزیین کنید و همراه با ماست یا سالاد فصل سرو نمایید. این پلو خوشمزه و رنگی همچنین انتخاب مناسبی برای سرو در مهمانی های کوچک است.

طرز تهیه:

تکه های مرغ را در یک سینی فر قرار دهید و طبق سلیقه خود مقداری نمک و فلفل روی آنها بپاشید. سینی مرغ را کنار بگذارید. فر را روشن کنید و روی دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم نمایید.