کسادیای پنیری (ساندویچ ترتیلا)

کسادیای پنیری (ساندویچ ترتیلا)

مواد مورد نیاز


  • 2: قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • 1:  عدد فلفل دلمه‌ای قرمز
  • 2:  قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک
  • 1/2:  قاشق چایخوری پودر زنجبیل
  • 100‌: گرم پنیر پارمسان رنده شده
  • 2‌: عدد نان ترتیلا
  • نمک به مقدار کافی
  • 2‌:  حبه سیر
  • 1:  عدد پیاز

کسادیای پنیری (ساندویچ ترتیلا)

کسادیا غذایی مکزیکی است که با قرار دادن موادی میان نان ترتیلا و سرخ کردن دو طرف آن تهیه می‌شود. در تهیه کسادیا خلاقیت‌های زیادی می‌توان به خرج داد. مثلاً می‌توان کسادیای پنیری را می‌توانید به عنوان شام یا میان وعده تهیه و سرو کنید. همچنین می‌توانید از انواع سبزیجات به عنوان دورچین کسادیای پنیری استفاده کنید.

مراحل

ابتدا، پیاز را به صورت خلالی خرد کنید و حبه‌های سیر را خرد کنید تا کاملاً ریز شوند. فلفل دلمه‌ای را هم به صورت نگینی خرد کنید. حال، روغن زیتون را در تابه‌ای داغ کنید. پیاز، سیر و فلفل دلمه‌ای را به آن اضافه کنید و تفت بدهید تا کمی قهوه‌ای رنگ و نرم شوند.
سرکه بالزامیک، شکر، نمک و زنجبیل را اضافه کنید. خوب هم بزنید و درب تابه را ببندید و صبر کنید تا مایع کاملاً جذب شود.
مواد را از تابه خارج کنید و در یک کاسه بریزید. یکنان ترتیلا کف تابه قرار دهید و نیمی از مواد را روی نصف نان پهن کنید. نیمی از پنیر را روی مواد بپاشید و نان را از وسط تا کنید تا روی مواد را بپوشاند.
با ملایمت روی نان را فشار دهید و سپس درب تابه را ببندید. دو طرف نان را سرخ کنید تا طلایی رنگ شود و پنیر آب شود. این کار را برای نان ترتیلای دیگر هم تکرار کنید.
بعد از آماده شدن کسادیای پنیری آن را با چاقو برش بزنید و همراه با سس کچاپ یا سس تند سرو کنید.

امتیاز کاربران: 4.78 ( 2 رای)
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا