کسادیای پنیری (ساندویچ ترتیلا)

کسادیای پنیری (ساندویچ ترتیلا)
مواد مورد نیاز
کسادیای پنیری (ساندویچ ترتیلا)
کسادیا غذایی مکزیکی است که با قرار دادن موادی میان نان ترتیلا و سرخ کردن دو طرف آن تهیه میشود. در تهیه کسادیا خلاقیتهای زیادی میتوان به خرج داد. مثلاً میتوان کسادیای پنیری را میتوانید به عنوان شام یا میان وعده تهیه و سرو کنید. همچنین میتوانید از انواع سبزیجات به عنوان دورچین کسادیای پنیری استفاده کنید.
مراحل
ابتدا، پیاز را به صورت خلالی خرد کنید و حبههای سیر را خرد کنید تا کاملاً ریز شوند. فلفل دلمهای را هم به صورت نگینی خرد کنید. حال، روغن زیتون را در تابهای داغ کنید. پیاز، سیر و فلفل دلمهای را به آن اضافه کنید و تفت بدهید تا کمی قهوهای رنگ و نرم شوند.
سرکه بالزامیک، شکر، نمک و زنجبیل را اضافه کنید. خوب هم بزنید و درب تابه را ببندید و صبر کنید تا مایع کاملاً جذب شود.
مواد را از تابه خارج کنید و در یک کاسه بریزید. یکنان ترتیلا کف تابه قرار دهید و نیمی از مواد را روی نصف نان پهن کنید. نیمی از پنیر را روی مواد بپاشید و نان را از وسط تا کنید تا روی مواد را بپوشاند.
با ملایمت روی نان را فشار دهید و سپس درب تابه را ببندید. دو طرف نان را سرخ کنید تا طلایی رنگ شود و پنیر آب شود. این کار را برای نان ترتیلای دیگر هم تکرار کنید.
بعد از آماده شدن کسادیای پنیری آن را با چاقو برش بزنید و همراه با سس کچاپ یا سس تند سرو کنید.