مافین زرد آلو کیکی

مافین زرد آلو کیکی

مواد مورد نیاز


  • فندق و یا گردو و یا بادام ریز خرد شده: ۱ استکان
  • بکینگ پودر ۱۰ گرم یا: ۲.۵ قاشق چای خوری
  • زردآلو برای روی کیک: ۱۳_۱۲ عدد
  • خامه صبحانه: ۱ لیوان (۲۰۰ میلی )
  • شکر: ۳/۴ لیوان (حدود ۱۳۰ گرم)
  • وانیل شکری: ۵ گرم
  • آرد نزدیک: ۱ لیوان
  • تخم مرغ: ۳ عدد

طرز تهیه مافین زردآلو:

زردآلوها را از وسط نصف کرده و هسته آنها را بیرون آورید.

تخم مرغ و شکر را با همزن برقی خوب هم بزنید.

خامه را اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید.

در پایان فندق، آرد، بکینگ پودر و وانیل را اضافه کرده و هم بزنید.

کاغذ های مافین را داخل سینی مافین بگذارید و مایه کیک را داخل قالب بریزید.

زردآلوها را روی کیک بذارید.

سینی را در فر ۱۷۰ درجه از قبل گرم شده ۲۰ دقیقه بپزید.

نکته: با خلال دندان پخت کیک را تست کنید.

مافین های پخته شده را از فر بیرون آورید، وقتی سرد شد سرو کنید.

نکات:

اگر دوست ندارید خامه اضافه کنید، آن را با ۱ استکان شیر (۱۰۰ گرم) و ۱ استکان روغن مایع (۸۰ گرم) جایگزین کنید.

برای اندازه گیری آرد، لیوان دسته دار فرانسه حدود یک بند انگشت سر خالی باشد.

آرد را با کنترل بریزید، باید مایه کیک از مایه معمولی کیک ها کمی غلیظ تر باشد.

مقدار آرد با توجه به اندازه لیوانی که استفاده می کنید و مارک خامه صبحانه می تواند تغییر کند.

قوام مواد از مایه کیک معمولی کمی غلیظ تر باشد تا زرد آلوها داخل کیک نرود.

به این آموزش امتیاز دهید

امتیاز کاربران: 4.7 ( 2 رای)
[digikala51611736565]
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا