مافین زردآلو کیکی

مافین زردآلو ، عصرانه و دسری بسیار خوشمزه و خوش عطر است، این مافین را می توانید با میوه هایی مثل هلو ، توت فرنگی ، آلو، گلابی ، آلبالو، گیلاس هم درست کنید.

مافین زردآلو

مواد لازم جهت تهیه مافین زردآلو
خامه صبحانه: 1 لیوان (200 میلی )
تخم مرغ: 3 عدد
شکر: 3/4 لیوان (حدود 130 گرم)
آرد نزدیک: 1 لیوان
وانیل شکری: 5 گرم
فندق و یا گردو و یا بادام ریز خرد شده: 1 استکان
بکینگ پودر 10 گرم یا: 2.5 قاشق چای خوری
زردآلو برای روی کیک: 13_12 عدد

مافین زردآلو
نکات

اگر دوست ندارید خامه اضافه کنید، آن را با 1 استکان شیر (100 گرم) و 1 استکان روغن مایع (80 گرم) جایگزین کنید.

برای اندازه گیری آرد، لیوان دسته دار فرانسه حدود یک بند انگشت سر خالی باشد.

آرد را با کنترل بریزید، باید مایه کیک از مایه معمولی کیک ها کمی غلیظ تر باشد.

مقدار آرد با توجه به اندازه لیوانی که استفاده می کنید و مارک خامه صبحانه می تواند تغییر کند.

قوام مواد از مایه کیک معمولی کمی غلیظ تر باشد تا زرد آلوها داخل کیک نرود.

مافین زردآلو
طرز تهیه مافین زردآلو

زردآلوها را از وسط نصف کرده و هسته آنها را بیرون آورید.

تخم مرغ و شکر را با همزن برقی خوب هم بزنید.

خامه را اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید.

در پایان فندق ، آرد ، بکینگ پودر و وانیل را اضافه کرده و هم بزنید.

کاغذ های مافین را داخل سینی مافین بگذارید و مایه کیک را داخل قالب بریزید.

زردآلوها را روی کیک بذارید.

سینی را در فر 170 درجه از قبل گرم شده 20 دقیقه بپزید.

نکته: با خلال دندان پخت کیک را تست کنید.

مافین های پخته شده را از فر بیرون آورید، وقتی سرد شد سرو کنید.