سوپ بروکلی

طرز تهیه “سوپ بروکلی” به عنوان یک شام سبک

“سوپ بروکلی” برای پیش غذا و یا شام سبک به همراه تکه ای نان ایده آل است. مقدار انرژی این سوپ ۱۴۳۰ کیلوکالری است.

مواد لازم سوپ بروکلی

 کره:۸۰ گرم،پیاز:۳ عدد

 آب :۲ لیتر، آرد سفید :½ پیمانه

بروکلی :۱ کیلو، آویشن :۱ قاشق چایخوری

 آبلیمو تازه :۱ قاشق چایخوری، شیر:۱ پیمانه، ماست :¾ پیمانه

طرزتهیه سوپ بروکلی

قابلمه مناسبی را انتخاب کنید و کره را داخل آن ذوب کنید و سپس پیاز خرد شده را داخل کره تفت دهید تا نرم شود.

بعد از نرم شدن پیاز آرد را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا بوی خامی آرد گرفته شود.

بروکلی را پس از شستن خرد کنید و به همراه آب ، آویشن و آبلیمو کم کم به مواد داخل قابلمه اضافه کنید و هم بزنید.

بگذارید تا مخلوط داخل قابلمه یک ربع بجوشد.

سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید و مواد داخل آن را در مخلوط کن و یا غذاساز بریزید و هم بزنید تا کاملا له شوند.

مواد پوره شده را از مخلوط کن خارج کنید و مجددا در قابلمه بریزید و شیر و ماست را داخل آن اضافه کنید و روی حرارت قرار دهید تا سوپ گرم شود.

سوپ بروکلی را در ظرف مورد نظر سرو کنید.

نکات تکمیلی در مورد سوپ بروکلی

سوپ بروکلی جزو سوپ  می باشد

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱۵دقیقه    و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۳۰دقیقه می باشد .

سوپ بروکلی را می توانید در وعده پیش غذا – سرو کنید.

 همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار – میل کرد.

توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۶ نفر مناسب می باشد.