آش ها

آش گزنه یا آش ترش

آش گزنه یا آش ترش  گزنه یا آش ترش از غذاهای سنتی مازندران است. غذای مورد نظر با وجود حبوبات در آن سرشار از پروتئین گیاهی بوده که خوشمزگی آن به خاطر وجود کدو حلوایی و سبزیجات معطر است. در این آش از چهار گیاه استفاده…

ادامه مطلب
دستور تهیه پلمنیغذاهای خارجی

دستور تهیه پلمنی

دستور تهیه پلمنی همان طور که در بالا نیز اشاره شد، این غذا در واقع نوعی پیراشکی است که مواد تشکیل دهنده آن شامل گوشت و تخم مرغ می شود. این موضوع بدان معنی است که پلمنی ارزش غذایی بسیار بالایی دارد. البته علاوه بر این…

ادامه مطلب
سوپ ها

طرز تهیه سوپ سبزیجات

طرز تهیه سوپ سبزیجات مواد لازم: مواد لازم: پیازدوعدد 2عددشلغم متوسط 2عدد هویج 2عدد اسفناج پاک شده میزان دلخواه آبگوشت یا شیر4 لیوان اسپاگتی نصف لیوان کرفس یک فنجان خرد شده سیب زمینی2 عدد خرد شده کره100 گرم نمک به مقدار لازم روغن به مقدار لازم…

ادامه مطلب
کیک لیموییدسرهای ایرانی

طرز تهیه کیک لیمویی

طرز تهیه کیک لیمویی طرز تهیه و دستور پخت: پختن کیک نوعی هنر است و هرچه تجربه شما بیشتر باشد، این کار برایتان آسانتر خواهد بود. در این جا به چند نکته ضروری در پخت کیک ها اشاره می کنیم.

ادامه مطلب
دسرهای خارجی

طرز تهیه ی وافل بلژیکی

طرز تهیه ی وافل بلژیکی طرز تهیه ی وافل های بلژیکی شبیه به وافل های کلاسیک هستند، به جز اینکه آنها به دلیل پخته شدن در یک وافل ساز بلژیکی، شکل عمیق تر و متفاوت تری دارند. وافل بلژیکی نیز در داخل بسیار سبک و نرم…

ادامه مطلب
غذاهای خارجی

طرز تهیه ی سوشی

طرز تهیه ی سوشی تمام دنیا سوشی را می‌شناسند و با توجه به عادات غذایی هر منطقه جغرافیایی تغییراتی در آن به وجود آمده؛ که نتیجه آن شده که امروز با انواع مختلف سوشی روبرو هستیم که اکثر سلیقه‌ها را پوشش می‌دهد. آمریکایی‌ها طرفداران پروپاقرص سوشی…

ادامه مطلب