طرز تهیه آش انارآش ها

طرز تهیه آش انار

طرز تهیه آش انار آش انار یکی دیگر از انواع غذاهای محلی مرسوم در کشور ایران است. این آش جزو غذاهای محلی و سنتی شیرازی ها به شمار می رود. همانطور که از نام این آش پیداست، یکی از مهم ترین مواد مورد استفاده در این…

ادامه مطلب
طرز تهیه مرصع پلو با مرغپلویی و چلویی

طرز تهیه مرصع پلو با مرغ

طرز تهیه مرصع پلو با مرغ موادلازم : برای ۶ الی ۸ نفر برنج: ۱ کیلوگرم مرغ متوسط: ۱ عدد کشمش پلویی: ۱۰۰ گرم زرشک: ۱۰۰ گرم شکر: ۲ قاشق غذاحوری خلال بادام: ۱۰۰ گرم خلال پسته: ۱۰۰ گرم زعفران: ۲ قاشق غذاخوری گلاب: ۲ استکان…

ادامه مطلب
طرز تهیه کتلت میگو سیاه با آووکادوغذاهای خارجی

طرز تهیه کتلت میگو سیاه با آووکادو

طرز تهیه کتلت میگو سیاه با آووکادو همان طور که می دانید، میگو از جمله یکی از غذاهای بسیار خوشمزه و پرطرفدار می باشد که در تمام کشور های دنیا پخته می شود. انواع مختلف از میگو وجود دارد که هر کدام از آنها با ترکیبات…

ادامه مطلب
طرز تهیه بستنی زمستانیدسرهای ایرانی

طرز تهیه بستنی زمستانی

طرز تهیه بستنی زمستانی مواد لارم برای بستنی زمستانی سفیده تخم مرغ :۴ عدد خاک قند :۱ لیوان وانیل :۱ قاشق چایخوری پودر ژلاتین:۱ و ۱/۲ قاشق آب :۳ قاشق نان میکادو یا بیسکوئیت گرد :به اندازه کافی شکلات ذوب شده:به میزان لازم پودر نارگیل :برای…

ادامه مطلب
طرز تهیه دسر زعفرانی با ژلاتیندسرهای ایرانی

طرز تهیه دسر زعفرانی با ژلاتین

دسر زعفرانی یکی از انواع دسر ایرانی است که طعم خوبی دارد، مواد این دسر ساده همیشه در دسترس است و به راحتی می‌توان آن را آماده کرد. دسر زعفرانی گزینه مناسبی برای سرو در مهمانی ها و دورهمی‌های دوستانه است. همچنین می‌توان این دسر را به عنوان یک میان وعده مفید هم مصرف کرد.

ادامه مطلب