خوراک مارچوبه و مرغ

مواد لازم برای خوراک مارچوبه و مرغ

سینه مرغ بدون استخوان: ۴ تکه

روغن زیتون : ۱ و ½ قاشق غذاخوری

 نمک و فلفل به مقدار کافی

 ادویه ایتالیایی: ۲ قاشق چایخوری

 پاپریکا: ۱ قاشق چایخوری

 پودر پیاز یا سیر: ½ قاشق چایخوری

کره: ۱ قاشق غذاخوری

مارچوبه: ۴۵۰ گرم

خامه: ¾ پیمانه

آب مرغ: ¼ پیمانه

پنیر پارمزان رنده شده: ۱/۳ پیمانه

لیمو ترش :۱ عدد

سیر: ۱-۲ حبه

طرز تهیه خوراک مارچوبه و مرغ:

مرحله اول:

نمک، فلفل، پاپریکا، ادویه ایتالیایی و پودر پیاز را در کاسه کوچکی با هم مخلوط کنید، هر سینه مرغ را به دو قسمت تقسیم کنید، سپس، ادویه مخلوط را روی تکه های سینه مرغ بمالید.

مرحله دوم:

کف تابه روغن بریزید و بگذارید خوب داغ شود، حال، سینه مرغ ها را به تابه اضافه کنید و تا ۶ دقیقه به آنها دست نزنید تا یک لایه برشته زیر آن ایجاد شود، سپس آنها را برگردانید و ۶ دقیقه دیگر صبر کنید تا سمت دیگرشان هم طلایی رنگ و برشته شود، مهم نیست اگر کامل پخته نشده بود، چون در مراحل بعدی مرغ مجدداً به همراه سس پخته می شود.

طرزتهیه: اردور مارچوبه و تخم مرغ

مرحله سوم:

حالا نوبت پختن مارچوبه است مارچوبه در عرض چند دقیقه آماده می شود، تابه را نشویید (طعم سس تا حد زیادی به این موضوع بستگی دارد) فقط کمی کره به تابه اضافه کنید، پیاز خلالی شده و مارچوبه ها را به تابه اضافه کنید، ۳-۴ دقیقه روی شعله متوسط تفت بدهید تا مارچوبه و پیاز نرم شوند، سپس آنها را از تابه خارج کنید.

مرحله چهارم:

برای تهیه سس خوراک مارچوبه، آب مرغ و آبلیمو را داخل تابه بریزید، با یک قاشق چوبی دیواره ها و کف تابه را پاک کنید تا مواد باقیمانده وارد سس شود، سیر له شده، خامه و پنیر پارمزان را اضافه کنید، بگذارید سس شما جوش بیاید سپس مرغ را داخل آن بگذارید و شعله را کم کنید.

مرحله پنجم:

۳-۴ دقیقه به پخت ادامه دهید تا مغز مرغ به خوبی پخته شود در آخر شعله را خاموش کنید، مرغ و سس خامه ای را با خوراک مارچوبه، پنیر پارمزان تازه، لیمو ترش و سبزی خوردن سرو کنید.

نکته های کلیدی تهیه خوراک مارچوبه با مرغ:

ادویه هایی که به مرغ می زنید تا حد زیادی دلخواه هستند، در صورت تمایل به جای پودر پیاز می توانید از پودر سیر هم استفاده کنید.

 در مرحله دوم بگذارید مرغ خوب سرخ شود و قبل از آن در تابه جا به جایش نکنید، در غیر این صورت لایه برشته روی آن ایجاد نمی شود.

در صورتی که مرغ شما ضخیم باشد یا تابه را داغ نکرده باشید سرخ شدن ممکن است بیشتر از ۶ دقیقه طول بکشد.

 می توانید نیمی از خامه را با شیر جایگزین کنید تا خوراک مارچوبه چربی کمتری داشته باشد.