ظروف آشپزی نچسبمقالات

ظروف آشپزی نچسب

ظروف آشپزی نچسب ظروف نچسب به ظروفی گفته می شود که ممکن است از مواد مختلفی در ساخت آن ها استفاده شود به گونه ای که غذاها راحت تر از کف آن ها جدا شده و نچسبد، اگرچه معمولا منظور از ظروف نچسب ظروفی با پوشش…

ادامه مطلب
مقالات

ظروف آلومینیومی و فویل آلومینیوم:

ظروف آلومینیومی و فویل آلومینیوم: جای تعجب نیست که استفاده از آلومینیوم بسیار گسترده است. علاوه بر این که فراوان ترین فلز است،بسیار قدرتمند، سبک وزن، همه کاره و قابل بازیافت نیز هست اما بدون خطرات پنهان نیز نیست. آلومینیوم یک فلز نوروتوکسیک است و سطوح…

ادامه مطلب
دست سازمقالات

معیار تشخیص ظروف مسی با کیفیت

معیار تشخیص ظروف مسی با کیفیت: در مدل های مختلف متفاوت است. در نوع اول، اگر ظرف مسی شما دارای خم کاری و پرس یا ناهمواری نباشد به این معنی می باشد که ظرف مسی شما ماشینی است و اصل یا دست ساز نیست، قیمت ظروف…

ادامه مطلب
ظروف چدنمقالات

ظروف چدن:

معیارهای اصلی در انتخاب ظروف غذایی الف- معیارهای داخلی(مربوط به خود ظرف) 3 مساله مهم در انتخاب ظرف غذا باید مدنظر قرار گیرد: 1- ظروف چدنی اصل، کمیاب و گران هستند.

ادامه مطلب
در استفاده از ظروف مسی بیشتر دقت کنیدمقالات

در استفاده از ظروف مسی بیشتر دقت کنید

در استفاده از ظروف مسی بیشتر دقت کنید امروزه در اغلب رسانه‌ها و شبکه‌های مجازی و همچنین بنا بر توصیه اطرافیان و گاهی طب سنتی استفاده از ظروف مسی برای طبخ غذا تبلیغ و سفارش می‌شود؛ ظروفی که معلوم نیست واقعاً مزیتی برای بدن دارند و…

ادامه مطلب