دسر خوشمزه ای به نام کانلی دی بوردو

مواد لازم

۱ پیمانه آرد معمولی 

۱ پیمانه شکر سفید

۴ عدد زرده تخم مرغ

۱/۴ پیمانه شربت پرتقال

۱ قاشق چایخوری وانیل

۱/۴ قاشق چایخوری نمک

۲ پیمانه شیر پرچرب

۲ و نیم قاشق غذاخوری کره

برای چرب کردن قالب:

۲ قاشق غذاخوری کره

۲ قا شق غذاخوری موم صاف شده

طرز تهیه

 آرد، زرده تخم مرغ، شکر، شربت پرتقال، وانیل و نمک را در یک کاسه مخلوط کنید.. و هم بزنید تا خمیری نرم به دست بیاید. آنقدر هم زدن را ادامه دهید تا خمیر یکدست شود، شیر و کره را در یک قابلمه ی کوچک روی حرارت ملایم قرار دهید. و به محض جوش خوردن، از روی حرارت بردارید.

اول نصف مخلوط شیر را به خمیر اضافه کنیدو هم بزنید، بعد نصف دیگر را اضافه کنید و هم بزنید تا خوب مخلوط شوند. فر را روی ۲۳۰ درجه قرار داده، قالب ها را با کره و موم چرب کرده و خمیر را داخل قالب ها بریزید. ۵۰ دقیقه کیک ها را بپزید و پس از سرد شدن از قالب خارج کرده و نوش جان کنید.