دسر خوشمزه ای به نام کانلی دی بوردو

دسر خوشمزه ای به نام کانلی دی بوردو

مواد مورد نیاز


  • موم صاف شده: ۲ قا شق غذاخوری
  • کره: ۲ و نیم قاشق غذاخوری
  • شربت پرتقال: ۱/۴ پیمانه
  • نمک: ۱/۴ قاشق چایخوری
  • وانیل: ۱ قاشق چایخوری
  • شیر پرچرب: ۲ پیمانه
  • تخم مرغ: ۴ عدد زرده 
  • آرد معمولی: ۱ پیمانه
  • شکر سفید: ۱ پیمانه
  • برای چرب کردن قالب: ۲ قاشق غذاخوری کره

طرز تهیه: 

آرد، زرده تخم مرغ، شکر، شربت پرتقال، وانیل و نمک را در یک کاسه مخلوط کنید و هم بزنید تا خمیری نرم به دست بیاید. آنقدر هم زدن را ادامه دهید تا خمیر یکدست شود، شیر و کره را در یک قابلمه ی کوچک روی حرارت ملایم قرار دهید، و به محض جوش خوردن، از روی حرارت بردارید.

اول نصف مخلوط شیر را به خمیر اضافه کنیدو هم بزنید، بعد نصف دیگر را اضافه کنید و هم بزنید تا خوب مخلوط شوند، فر را روی ۲۳۰ درجه قرار داده، قالب ها را با کره و موم چرب کرده و خمیر را داخل قالب ها بریزید، ۵۰ دقیقه کیک ها را بپزید و پس از سرد شدن از قالب خارج کرده و نوش جان کنید.

به این آموزش امتیاز دهید

امتیاز کاربران: 5 ( 2 رای)
نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا