طرز تهیه شیرینی کشمشی

طرز تهیه شیرینی کشمشی

مواد مورد نیاز


  • اسانس وانیل: 1/2 قاشق چای‌خوری
  • کشمش پلویی: 1/2 لیوان
  • پودر قند: 1 و 1/3 لیوان
  • آرد: 1 و 2/3 لیوان
  • کره: 150 گرم
  • تخم‌مرغ: 2 عدد

شیرینی کشمشی

شیرینی کشمشی جزو آن شیرینی های خوش خوراک و خوشمزه ای است که در دسته بندی شیرینی های خشک قرار می‌گیرد و در خانه می توانید به راحتی آن را تهیه کنید. بنابراین تصمیم گرفتیم شما را با مواد لازم برای تهیه شیرینی کشمشی و طرز تهیه شیرینی کشمشی آشنا کنیم.

طرز تهیه شیرینی کشمشی

برای درست کردن این شیرینی باید فر را روی 360 درجه سانتی گراد تنظیم کنید تا داخل آن گرم شود. سپس تخم مرغ و کره را برای نیم ساعت در دمای محیط قرار دهید تا هم دما با محیط شوند.

سپس کشمش ها را هم پاک کرده و در آب سرد برای حدود نیم ساعت بخیسانید و آب آن را عوض کنید و بعد با دستمال خشک کنید.

وقتی که کره نرم شد و هم دمای محیط شد آن را داخل یک کاسه ریخته و مقداری وانیل و پودر قند هم به آن اضافه کنید و با همزن هم بزنید تا یک مایه یکدست و کرمی رنگ به وجود بیاید. بعد از آن تخم مرغ را هم یکی یکی اضافه کنید و آرد را هم روی این مواد الک کرده و با کمک لیسک آرام هم بزنید.

حالا نوبت اضافه کردن کشمش ها به این مایه شیرینی است و باید آن را هم آرام هم بزنید تا به صورت یکنواخت در همه قسمت های مایه قرار بگیرد.

در این مرحله درون سینی فر کاغذ روغنی گذاشته و مقداری از مایه را برداشته و با فاصله های مشخص از یکدیگر روی سینی قرار دهید و بعد از حدود 15 دقیقه سینی را داخل فر بگذارید تا بپزد.

وقتی که لبه‌های شیرینی به رنگ طلایی در آمد یعنی پخته و می‌توانید آن را از فر بیرون آورید و بعد از اینکه خنک شد از کاغذ جدا کرده و در ظرف دلخواه سرو کنید.

به این آموزش امتیاز دهید

امتیاز کاربران: 4.68 ( 2 رای)
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا