طرز تهیه پایلا اسپانیایی

طرز تهیه پایلا اسپانیایی


  • ادویه ( زیره و نمک و فلفل سیاه و هل درسته و رشته های زعفران و پاپریکا دودی ) به مقدار لازم
  • پیاز خلالی و باریک خرد شده: به میزان لازم
  • فلفل دلمه ای رنگی و خلالی خرد شده: ۲ عدد
  • تکه هان ران یا سینه مرغ: ۶ عدد
  • هویج متوسط خلالی خرد شده: یک عدد
  • زعفران پودر نشده: نصف قاشق چایخوری
  • پوره گوجه فرنگی: دو پیمانه
  • پیاز رنده شده و کوچک: ۱ عدد
  • آب مرغ: ۱ لیوان
  • برنج: پنج پیمانه
  • سیر خرد شده: ۴ عدد
  • قارچ دکمه ای: ۵۰۰ گرم
  • برنج: دو پیمانه

طرز تهیه پایلا اسپانیایی 

برای تهیه پایلا ابتدا تکه های مرغ را درون مقدار کمی روغن سرخ نمایید و در مکانی مناسب قرار دهید سپس برنج را به خوبی بشویید و درون آبکشی مناسب بریزید تا آب آن کشیده شود.
در مرحله بعدی برای تهیه سس پایلا درون قابلمه ای مناسب مقداری روغن و کره بریزید و ادویه ها را به مخلوط کره بیفزایید.

تهیه سس پایلا

کالا چیو

سپس پوره گوجه فرنگی را به مواد بیفزایید و نمک را به سس بیفزایید و اجازه دهید تا سس مخصوص به مدت ۱۵ دقیقه روی حرارت ملایم شعله گاز بماند.

سس مخصوص پایلا

در مرحله بعدی طرز تهیه پایلا درون تابه ای مناسب مقداری روغن بریزید و بعد از اینکه روغن داغ شد پیاز و هویج و سیر و فلفل دلمه ای خرد شده را مقداری تفت دهید سپس به مخلوط سبزیجات مقداری پاپریکای دودی بیفزایید.

تفت دادن سبزیجات

افزودن پاپریکا دودی به مواد
برنج را به مخلوط مواد اضافه کنید و تفت دهید.

تفت دادن برنج

پایلا اسپانیایی

مرغ های سرخ شده را دور مواد بچینید و قارچ ها را هم روی سطح مواد قرار بدهید.

چیدن مواد روی برنج

سس را به پایلا اضافه کنید و روی سطح ظرف فویل آلومینیومی مناسب را بکشید سپس ظرف را درون فر با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد به مدت ۳۰ دقیقه قرار دهید همچنین می توانید پایلا را روی شعله گاز با حرارت کم قرار دهید تا پخته شود.

روش تهیه پایلا اسپانیایی پایلا خوشمزه

نکات طلایی برای پخت بهتر پایلا
در صورت تمایل می توانید روی پایلا میگو و صدف بچینید.
با افزودن مقداری نخود سبز و لوبیا سبز پایلا مزه بی نظیری پیدا خواهد کرد.
در طول ساخت پایلا اگر آب غذا در هنگام پخت تبخیر شد و احساس کردید پایلا مقداری خشک است می توانید مقدار کمی آب مرغ به آن اضافه کنید.
برای تهیه پایلا از برنج مخصوص پایلا استفاده می شود که گرد است و از برنج های معمولی نیز سفت تر می باشد

امتیاز کاربران: 5 ( 1 رای)
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا