طرز تهیه سوپ عدس (مجارستان)

مواد لازم برای سوپ عدس (مجارستان)

عدس ریز: 2 پیمانه

پیاز خرد شده: 2 عدد

سیر خرد شده: 1 قاشق غذاخوری

ساقه کرفس خرد شده: ‌2 عدد

بادمجان رنده شده: 2 پیمانه

نمک و زردچوبه و فلفل: 1 قاشق چایخوری

 پودر پاپریکا نصف: قاشق چایخوری

سرکه سیب: 1 پیمانه

برگ بو: 2 عدد

آب مرغ: 2 لیتر

گشنیز خرد شده به مقدار لازم

روغن زیتون:‌ 2 قاشق غذاخوری

 ماست: نصف پیمانه

یکی دیگر از انواع سوپ عدس، سوپ عدس مجارستانی است. استفاده از بادمجان و کرفس طعم خاصی در این سوپ ایجاد میکند. اگر ترکیب عدس و بادمجان را دوست دارید میتوانید آش بادمجان را هم امتحان کنید.

طرز تهیه سوپ عدس مجارستانی

در ظرفی مناسب مقداری روغن ریخته و پیازها را در آن سرخ کنید. سپس سیر ، پودر پاپریکا و کرفس را اضافه کرده و حدود 10 دقیقه آن‌ها را با هم تفت دهید.

بادمجان ، ‌آب مرغ، عدس، برگ بو یا برگ ریحان و نمک و فلفل را به انها اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.

سرکه سیب را به مواد اضافه کرده و شعله را روی متوسط قرار دهید تا زمانیکه به جوش بیاید. سپس حرارت را کم کنید و تا زمانیکه عدس‌ ها نرم و له شوند بپزید.

برای سرو کردن، سوپ را در ظرف‌ مورد نظر ریخته و روی آن‌ کمی ماست و زیره برای تزئین بریزید.